.

.

New
Binyalir cabluri Plate, Izolate Robust 1,27 mm Spațiere Teren Cablu de Cupru Rezistente la Căldură din PVC pentru instalatii si Echipamente de Instrumente pentru Fire de Motor(1 Metru lungime)

Binyalir cabluri Plate, Izolate Robust 1,27 mm Spațiere Teren Cablu de Cupru Rezistente la Căldură din PVC

RON 17.78

Din mărfuri
Disponibil.

Material de izolare : izolat cu căldură-rezistent de PVC, în condiții de siguranță pentru a utiliza.În general, utilizate în conexiune de cabluri interne de electronice, electrice și echipamente de instrumente, mare transformator și lămpi, și fire de motor.Cu rezistența la acid și alcaline, rezistenta la ulei, rezistență la umezeală, rezistență, ușor de coaja si se taie.Conductorul este cositorit cu 7*0.127 cupru cositorit, care are efect bun.Ardere test : Se poate trece UL VW-1 și CSA FT1, flacără verticală test. 1. Conductorul este cositorit cu 7*0.127 cupru cositorit, care are efect bun.2. Material de izolare : izolat cu căldură-rezistent de PVC, în condiții de siguranță pentru a utiliza.3. Cu rezistența la acid și alcaline, rezistenta la ulei, rezistență la umezeală, rezistență, ușor de coaja si se taie.4. Ardere test : Se poate trece UL VW-1 și CSA FT1, flacără verticală test.5. Izolare : Izolare grosime mai mare de 0.41, plus sau minus 0,1 diametru exterior de eroare.6. Culoarea diametrul cablului este 7x0.127mm, 28 AWG, iar terenul este de 1,27 mm.Apăsați 2.54 mm FC. (Notă : diametrul cablului se referă la o linie colorată, exteriorul este din material plastic, și sunt 7 cositorit fire de cupru cu un diametru de 0.127 mm.)7. În general, utilizate în conexiune de cabluri interne de electronice, electrice și echipamente de instrumente, mare transformator și lămpi, și fire de motor.

Despre produs

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ribbon Cable
Cable length:
1/2/3/4/5 meters (optional)
Cable width:
Approx. 5.08cm / 2in
Spacing:
Approx. 1.27mm
Rated temperature:
80°C 
Rated voltage:
300V
Package List:
1 * Ribbon Cable :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Fresco

Și cumpărătorii aleg