.

.

New
Efavormart Set de 4 Roșii fara parfum Plutind Trandafir Lumanare pentru Nunta Petrecere de Ziua Florale Decoratiuni Acasă Consumabile

Efavormart Set de 4 Roșii fara parfum Plutind Trandafir Lumanare pentru Nunta Petrecere de Ziua Florale Decoratiuni

RON 32.98

Din mărfuri
Disponibil.

Scopul de peste 39 dolari eligibile pentru a beneficia de TRANSPORT GRATUIT,combina cu orice Efavormart items Specification : Lumanari măsuri 2 1/2" diametru.Arde aprox 2-3 ore. (variază în funcție de altitudine, climă), Fiecare comanda este pentru 4 lumanari plutitoare.De ÎNALTĂ CALITATE : Aceste lumanari plutitoare sunt fabricate din înaltă calitate premium material.Pentru a face lucrurile mai elegant, l-am proiectat pe maestru de luciu.Puternic și robust, acest elegant sclipitoare bucată cuprinde material lucios, conceput cu cea mai mare perfecțiune.SURPRINDE ATENȚIE : Aceste lumanari plutitoare va adăuga imperial stralucire si ireal rafinament la evenimente.Inspira oaspeții și invitații cu aceste frumoase lumanari plutitoare.Sclipitoare design va pare mult mai tentant și delightful.CLASS SI ELEGANTA : Nimic nu poate bate incomparabilă clasa si eleganta emanat de aceste incredibil de frumoase lumanari plutitoare.Cu strălucitoare clar de calitate premium și design strălucitor, această bucată de eleganta pura este sigur de a uimi oricine stabilește ochii pe ea.MULTI-SCOP : Plutitoare Lumânare Boluri, Spa Design, Diverse suporturi pentru Lumânări și Candelabre, magazin de Suveniruri, și Masa de Accent.Pune-le într-un vas umplut cu apă și se adaugă câteva perle, cristale acrilice, submersibile Led-uri, culoare nisip, sau flori de interior pentru a adăuga strălucire și eleganță la petrecerea ta ambianță.Culoare : Rosu.

Despre produs

Candles measures 2 1/2 diameter. Burn approx 2-3 hours. (varies depending on altitude, climate) Each order is for 4 floating candles. :
Fresco

Și cumpărătorii aleg