.

.

New
WBYHGY Set Manichiura Nail Clippers Foarfece Cuticule Fișier Pedichiura Clește Instrument de Îngrijire Personală Seturi (Culoare : B, de Dimensiune : Unul mărime)

WBYHGY Set Manichiura Nail Clippers Foarfece Cuticule Fișier Pedichiura Clește Instrument de Îngrijire Personală

RON 17.98

Din mărfuri
Disponibil.

De Brand nou upgrade, mai confortabil și mai greu de a utiliza efectul.Personal curat, grija partenerul.Cârlige, cuie, și moarte ale pielii sunt ușor de tăiat.Igienic și confortabil, curat în toate direcțiile, oțel inoxidabil și oțel carbon.Secundar este muchie ascuțită, și este economisirea forței de muncă.Material : Oțel Inoxidabil caietul de Sarcini : 16 CMX15.5 CMNet Greutate:295 GProduct Caracteristici : de Brand nou upgrade, mai confortabil și mai greu de a utiliza efectul.Personal curat, grija partenerul.Cârlige, cuie, și moarte ale pielii sunt ușor de tăiat.Igienic și confortabil, curat în toate direcțiile, oțel inoxidabil și oțel carbon.Secundar este muchie ascuțită, și este economisirea forței de muncă.Un set de cadouri pe care satisface mai multe nevoi și sunt esențiale pentru călătorie acasă.Notă : ca urmare a diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!Vă rugăm să permiteți-1-2mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.Cantitate : 1 set Note : *Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.*Compara detaliu dimensiuni cu a ta, te rog permite eroare de 1-3cm, din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

Despre produs

16CMX15.5CM :
Net Weight:295G :
Product Features:
Brand new upgrade, more comfortable touch and harder use effect. :
Personal clean, caring companion. :
Barbs, nails, and dead skin are easily cut off. :
Hygienic and comfortable, clean in all directions, stainless steel and carbon steel. :
The secondary edge is sharpened, and it is labor-saving. :
A set of gifts that meet multiple needs and are essential for home travel. :
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-2mm measuring deviation due to manual measurement. :
Quantity :
1 set
*Due to the difference between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item. :
*Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3cm error, due to manual measurement. Thanks for your understandings. :
Fresco

Și cumpărătorii aleg