.

.

New
Zâmbind Filtru, Zâmbet Corector, Trainer Fata Zâmbet Antrenor Curea Silicon Față De Linia De Ridicare De Formare Musculare Gura(2#)

Zâmbind Filtru, Zâmbet Corector, Trainer Fata Zâmbet Antrenor Curea Silicon Față De Linia De Ridicare De

RON 18.38

Din mărfuri
Disponibil.

FITNESS FACIAL EXERCIȚIU : produsul se întinde mușchii pe buze end și acest lucru ar putea ajuta să aveți un zâmbet luminos și o impresie bună.Muschii gurii Bretele face pentru o mai natural zâmbet.Produsul nostru este ideal pentru Stewardesă,Servicii locuri de munca,oameni cu o față inexpresivă.CORECTAREA AMILE : Practica cu un zâmbet în fiecare zi,face mai ușor pentru a râde,și mai natural după buze.De SIGURANȚĂ MATERIAL : Adopta alimente grad silicon material,sănătoase și non-toxic,moale si confortabil.Calitate mai bună decât un vânzător de utilizare silicon rigid materiale care doare.Culoare : verde,portocaliu.CADOU GROZAV : în condiții de Siguranță,sanitare și de siguranță.Perfect cadou pentru gag partid.Mare cadou pentru ziua de naștere,de crăciun,de nunta,ziua mamei & ziua tatălui,aniversare etc. FOLOSI ORICÂND,ORIUNDE : de a Ajuta forma aspectul general de gura,fie în fața oglinzii,în baie sau în orice alt moment convenabil în fiecare zi.Vrei un mod simplu și sănătos mod de a ridica pielea fetei si a masei musculare?Acest zâmbet pe fața antrenor este o alegere bună pentru tine.Caracteristici : 1.Fata asta trainer vă ajută să exercite muschii gura și să formeze un zâmbet fermecător. 2.Este elastic și flexibil,practic zâmbet de formare,exercitarea musculare instrument. 3.Promovează muschii gurii să se întindă,să ridice colțurile gurii,și firma de fata. 4.Speciale smile maker și dinți de fixare pentru tatuaj buze.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Fata Zâmbet Antrenor Material : Silicon Culoare : Verde,Portocaliu Greutate : Aprox. 28g lista de pachete : 1 x Zâmbet pe Fața Antrenor Notă : 1. Monitoarele nu sunt calibrate fel,elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard. 2. Vă rugăm să permiteți-0~1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Despre produs

Item Type:
Face Smile Trainer
Material:
Silicone
Color:
Green,Orange
Weight:
Approx. 28g
Package list:
1 x Face Smile Trainer :
Note:
1. Monitors are not calibrated same,item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
2. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
Fresco

Și cumpărătorii aleg