.

.

New
chengzui Acrilice Machiaj Organizator Tampoane de Bumbac Qtip Container Cosmetice Machiaj Pad Gol Acrilice Machiaj Organizator Sertare

chengzui Acrilice Machiaj Organizator Tampoane de Bumbac Qtip Container Cosmetice Machiaj Pad Gol Acrilice

RON 177.00

Din mărfuri
Disponibil.

Acest machiaj organizator ar merge bine pe orice masă de toaletă și se potrivesc cu orice decor.Sale elegante și de a fi clar că nu există îngrijorări cu privire culori de potrivire.Machiaj organizator care nu este nevoie de frecvente pahar de muguri de Bumbac.Caseta de machiaj este o cutie goală, conținutul de imagine machiaj cutie sunt doar pentru afișare.Un instrument util și eficient Acrilic cutie de depozitare pentru bijuterii, Vată, cosmetice sau rujuri etc. Machiaj acril Organizator Tampoane de Bumbac Qtip Container Cosmetice Machiaj Pad Gol acrilice machiaj organizator drawers100% de brand nou și de înaltă quality Features : Un instrument util și eficient Acrilic cutie de depozitare pentru bijuterii, Vată, cosmetice sau rujuri etc. Machiaj organizator care nu este nevoie de frecvente pahar de muguri de Bumbac.Acest machiaj organizator ar merge bine pe orice masă de toaletă și se potrivesc cu orice decor.Sale elegante și de a fi clar că nu există preocupări legate de potrivire colors The machiaj box este o cutie goală, conținutul de imagine machiaj cutie sunt doar pentru afișare.Caietul de sarcini : Material : Acrylic Color : Clear Size : app. 9 x 6cm / 3.54 x 2.36 in Quantity : 1 pc Note : Tranziție : 1cm=10mm=0.39 inch No pachetul de vânzare cu amănuntul.Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!Pachetul include : 1 x Goale Cosmetice Cutie de Depozitare(alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.).

Despre produs

Material:
Acrylic
Color:
Clear
Size:
app. 9 x 6cm / 3.54 x 2.36in
Quantity:
1 pc
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package. :
Please allow 1-2cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Empty Cosmetic Storage Box(other accessories demo in the picture is not included.) :
Fresco

Și cumpărătorii aleg