.

.

New
Baiko Agățat Ventilator, Racire Accesorii AC 220V 20W 6 Frunze O Viteza De 16,5 Ventilator de Tavan, Mini Ventilator Dormitor Agățat Ventilator cu 1,8 m Cablu de Alimentare La Întrerupătorul

Baiko Agățat Ventilator, Racire Accesorii AC 220V 20W 6 Frunze O Viteza De 16,5 Ventilator de Tavan, Mini

RON 92.60

Din mărfuri
Disponibil.

★6 frunze lame de design, flexibilitate este puternic, fabricat din ABS de inalta material elastic, iar vântul este mai moale, nu rănească mâinile. ★Redus de energie, design de economisire a energiei,cu on off si cablu de 1,8 m,ușor de utilizat. ★Mini ventilator cu vânt puternic, va aduce un confortabil și răcoros vara. ★Potrivit pentru Casa dormitor școală camera de camin dormitor și mai mult. ★Vezi secțiunea descrierea detaliată a produsului parametri.Baiko a fost infiintata in anul 1999. Suntem angajamentul de a furniza consumatorilor cu produse și servicii de calitate.Caracteristică : Acest 20 W agățat ventilator este alimentat de la AC 220 V,nu poate suporta AC 110 V.Mic ventilator de tavan mare pentru vara fierbinte și zi fără vânt, de asemenea, pentru dormitor pat sau corturi.6 frunze de lame de design, flexibilitate este puternic, fabricat din ABS de inalta material elastic, iar vântul este mai moale, nu rănească mâinile.Redus de energie, design de economisire a energiei,cu on off si cablu de 1,8 m,ușor de utilizat.Mini ventilator cu vânt puternic, va aduce un confortabil și răcoros vara.Potrivit pentru Casa dormitor școală camera de camin dormitor și mai mult.Caietul de sarcini : putere Nominală : 20 Winput tensiune : AC 220 V Culoare : White Material : Plastic Fan diametru : 42 cm/16,5 inch Power lungime cablu : 180cm Plug : NE Plug Note : Tranziție : 1cm=10mm=0.39 inch Please permite o 1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls, asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!Pachetul include : 1x AC 220 V Tavan Fan About accelerate livrare comenzi : comenzi în regim de Urgență va ajunge în aproximativ 5 zile lucrătoare.

Despre produs

Rated power:
20W
input voltage:
AC 220V
Color:
White
Material:
Plastic
Fan diameter:
42cm/16.5inch
Power cable length:
180cm
Plug:
US Plug
Note:
Transition
Please allow a 1-3mm error due to manual measurement. pls, make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!Package includes:
1x AC 220V Ceiling Fan
Fresco

Și cumpărătorii aleg