.

.

New
Baoblaze animale de Companie Mici Perna Suzeta Superioară a coloanei Vertebrale Inimii Gât Confortabil pentru Catelus Pisicuta

Baoblaze animale de Companie Mici Perna Suzeta Superioară a coloanei Vertebrale Inimii Gât Confortabil pentru

RON 29.98

Din mărfuri
Disponibil.

Proteja coloanei Vertebrale Cervicale : Aceasta perna este potrivit pentru plasarea pe animalul de gât, ridicând capul la o înălțime confortabilă, sprijinirea lor gât, protejarea coloanei cervicale și furnizarea de o odihnă confortabilă.De înaltă calitate, Materiale Moi : exteriorul este fabricat din moale si confortabil Teddy cașmir, și căptușeala interioară este făcută de spațiu de memorie de bumbac, care este confortabil, respirabil și ecologic, asigurând confortul de animale de companie atunci cand dormi.Liniștitor Animale de companie : Calmant animale de companie atunci când sunt supărat și iritabil, oferind un efect calmant.Portabil și Mașină de spălat : perna este mic în dimensiuni, și este, de asemenea, convenabil de a transporta, atunci când merge afară.Ușor de curățat, Mașină de spălat, pune-l în mașina de spălat, atunci când acesta devine murdar.Aplicație : Potrivit pentru mici sau tineri animale de companie, cum ar fi Teddy, Pisoi, Hiromi, etc. Descriere : - Protejarea Coloanei Cervicale : Aceasta perna este potrivit pentru plasarea pe animale de companie'sneck, ridicând capul la o înălțime confortabilă, sprijinirea pericol, protejarea coloanei cervicale și furnizarea de o odihnă confortabilă. - High - Materiale : exterior este fabricat din moale si confortabil Teddycashmere, și căptușeala interioară este făcută de spațiu de memorie de bumbac, care iscomfortable, respirabil și ecologic, asigurându-se thecomfort de animale de companie atunci cand dormi. - Liniștitor Animale de companie : Calmant animale de companie atunci când sunt supărat și iritabil, oferind un efect calmant. - Mașină de spălat : perna este mic în dimensiuni, și este alsoconvenient să efectueze, atunci când merge afară.Ușor de curățat, Mașină de spălat,pune-l în mașina de spălat, atunci când acesta devine murdar. - Cerere : Potrivit pentru mici sau tineri animale de companie, cum ar fi Teddy, Pisoi, Hiromi, etc. Specificatii : - Material : Pluș+Bumbac - Dimensiune : 27x17x6cm/10.63x2.36.69x6inch - Culoare : Galben+Alb+Blue Package Include : 3 Bucăți de Companie Gât Pillow Note : 1. Vă rugăm să permiteți-ușor de eroare din cauza manuală de măsurare.2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.3. Vă doresc un minunat cumpărături on-line!Avem mulți ani de experiență în vânzarea de mărfuri on-line, ne concentrăm pe furnizarea de cele mai bune produse și servicii pentru clienții.

Despre produs

- Material:
Plush+Cotton
- Size:
27x17x6cm/10.63x2.36.69x6inch
- Colour:
Yellow+White+Blue
Package Includes:
3 Pieces Pet Neck Pillow :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :
Fresco

Și cumpărătorii aleg