.

.

New
Jacksing Roți de Sârmă Set, durată Lungă de Viață Lustruire Set de Perii 45PCS din Oțel Inoxidabil pentru Lustruire Industrială pentru Slefuire pentru Acasă

Jacksing Roți de Sârmă Set, durată Lungă de Viață Lustruire Set de Perii 45PCS din Oțel Inoxidabil pentru

RON 106.40

Din mărfuri
Disponibil.

3 Forme Diferite : Stilou tip, tip plat, bol de tip 3 forme sunt disponibile pentru a alege de la, pentru a satisface nevoile dumneavoastra.Dimensiuni compacte : Conceput pentru un acces ușor în găuri înguste și zone limitate.Pentru lustruire și măcinare toate tipurile de suprafata aspra etc. Instrumente practice : Aceste masini de slefuire poate elimina bavuri, rugina, praf, rusty scară, var și vopsea într-greu de domenii.Materiale de înaltă Calitate : perii de Sârmă set este fabricat din oțel inoxidabil, durabil și de durată lungă de viață.Design Rezonabil : sârmă de Oțel roți au structură stabilă, performanțe excelente și folosind lungă de timp.Caracteristică : 1. Instrumente practice : Aceste masini de slefuire poate elimina bavuri, rugina, praf, rusty scară, var și vopsea într-greu de domenii.2. 3 Forme Diferite : Stilou tip, tip plat, bol de tip 3 forme sunt disponibile pentru a alege de la, pentru a satisface nevoile dumneavoastra.3. Materiale de înaltă Calitate : perii de Sârmă set este fabricat din oțel inoxidabil, durabil și de durată lungă de viață.4. Dimensiuni compacte : Conceput pentru un acces ușor în găuri înguste și zone limitate.Pentru lustruire și măcinare toate tipurile de suprafata aspra etc. 5. Design Rezonabil : sârmă de Oțel roți au structură stabilă, performanțe excelente și folosind lungă de timp.Caietul de sarcini : Tip de Element : Sârmă de Oțel Wheels Material : Inox Steel Color : așa Cum se arată în picture Handle Diametru : Aprox.3.175 mm / 0.13 in Weight : Aprox. 222g / 7.8 oz Application : Slefuire, lustruire, etc Lista de pachete : 45 x Sârmă de Oțel Wheels Note : 1. Vă rugăm să permiteți-1‑2mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Despre produs

Item Type:
Steel Wire Wheels
Material:
Stainless Steel
Color:
As shown in the picture
Handle Diameter:
Approx.3.175mm / 0.13in
Weight:
Approx. 222g / 7.8oz
Application:
Grinding, polishing, etc
Package List:
45 x Steel Wire Wheels :
1. Please allow 1‑2mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Fresco

Și cumpărătorii aleg