.

.

New
Okuyonic Ravel Strângeți Sticla, 2 buc Material Silicon Cosmetice Recipient de Sticla de Călătorie Strângeți Sticla Drăguț Călătorie Sticla Rafinat pentru Acasă pentru Afaceri

Okuyonic Ravel Strângeți Sticla, 2 buc Material Silicon Cosmetice Recipient de Sticla de Călătorie Strângeți

RON 19.98

Din mărfuri
Disponibil.

Gâtul flaconului și capacul poate fi îndepărtat pentru a stoca sampon, gel de dus, sapun, lotiune, etc. Adoptarea drăguț panda bambus aspect de desene animate, este mic și rafinat, potrivit pentru călătorie în aer liber și care transportă cu tine în călătorii de afaceri.Șurub-tip sticla gura are o bună performanță de etanșare, lichidul nu este ușor să se reverse, și este mai convenabil de a folosi.Sticla corpul este moale și elastic, și are o senzație de mână confortabil, nu este ușor să se deformeze după repetate stoarcere.Din clasa alimentare material silicon, ecologic, non-toxic, și nici un miros, poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Caracteristică : 1. Din clasa alimentare material silicon, ecologic, non-toxic, și nici un miros, poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.2. Gâtul flaconului și capacul poate fi îndepărtat pentru a stoca sampon, gel de dus, sapun, lotiune, etc. 3. Sticla corpul este moale și elastic, și are o senzație de mână confortabil, nu este ușor să se deformeze după repetate stoarcere.4. Șurub-tip sticla gura are o bună performanță de etanșare, lichidul nu este ușor să se reverse, și este mai convenabil de a folosi.5. Adoptarea drăguț panda bambus aspect de desene animate, este mic și rafinat, potrivit pentru călătorie în aer liber și care transportă cu tine în călătorii de afaceri.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Item Tip : Turism Bottle Material : Clasa Alimentare Silicone Product Tip : Set de Călătorie, Ulei Esential de Sticla, Lotiune de Sticla, Sticla Cosmetice, Cosmetice Jar Surface Tratament : Frosted Capacity : Bambus-Forma : 60ml, Panda-Forma : 90ml Weight : Aprox. 72g / 2.5 oz Product Dimensiune : Bambus-Forma : Aprox. 8.1x10.7cm / 3.2x4.2in Panda-Forma : Aprox. Sezonul 6-episodul 11.4cm / 2.4x4.5in Lista de pachete : 1 x Bambus-Forma de Turism Bottle1 x Panda-Forma de Turism Bottle Note : 1.Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2.Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Despre produs

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Travel Bottle
Material:
Food-Grade Silicone
Product Type:
Travel Set, Essential Oil Bottle, Lotion Bottle, Cosmetic Bottle, Cosmetic Jar
Surface Treatment:
Frosted
Capacity:
Bamboo-Shape
Weight:
Approx. 72g / 2.5oz
Product Size:
Bamboo-Shape:
Approx. 8.1x10.7cm / 3.2x4.2in
Panda-Shape:
Approx. 6x11.4cm / 2.4x4.5in
Package List:
1 x Bamboo-Shape Travel Bottle :
1 x Panda-Shape Travel Bottle :
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Fresco

Și cumpărătorii aleg