.

.

New
Yosoo Multi-Scop Adeziv Copil Copii de Siguranță Blocare de Protecție a Copilului Sertarul Ușa Cabinetului Dulap Frigider Toaletă Securitate Invizibil Dulap(4buc/Set)

Yosoo Multi-Scop Adeziv Copil Copii de Siguranță Blocare de Protecție a Copilului Sertarul Ușa Cabinetului

RON 16.38

Din mărfuri
Disponibil.

? Realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și ecologic. ?Realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și ecologic. ?Realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și ecologic. ?Pentru a preveni copil de a deschide ușa cabinetului, rănit degetele lor și daune lucruri în dulap. ?O curea de conexiune, face blocare de siguranță mai flexibil pentru a plasa în jurul valorii de colț și nu zgârie mobila. ?Usor de instalat, doar coaja de pe față-verso benzi adezive pe spate. ?Potrivit pentru sertar, dulap, dulap, frigider, toaleta, masina de spalat etc.Caietul de sarcini : Stare : 100% Nou Material : ABS+Nailon panglica de Culoare : Ca Imagini Arată Lungime : aprox.18.6 cm/7.3 în, Latime : 2.5 cm/1,0 în Panglica : aprox.10.5 cm/4.1 în Greutate : Aprox.52g/1.8 oz lista de pachete : 4 * de Copil sistem de Blocare de Siguranță(2 Albe, 2 Maro) Notă : 1. Vă rugăm să permiteți-0~1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Despre produs

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS+Nylon braid
Color:
As Pictures Shown
Length:
approx.18.6cm/7.3in, Width
Braid:
approx.10.5cm/4.1in
Weight:
Approx.52g/1.8oz
Package list:
 
4 * Baby Safety Lock(2 White, 2 Brown) :
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Fresco

Și cumpărătorii aleg