.

.

New
Fillet Weld Set, Gage Manometru de Sudare de Testare Inspecție Ulnar Oțel Inoxidabil Instrument de Măsurare pentru Inspecția Cazanelor Poduri construcții Navale

Fillet Weld Set, Gage Manometru de Sudare de Testare Inspecție Ulnar Oțel Inoxidabil Instrument de Măsurare

RON 31.80

Din mărfuri
Disponibil.

Seiko Fabricație : produsul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, durabil și rezistent la rugină.Eficient : Gabaritul este gros și robust, nu este ușor să se deformeze, cu mare precizie, puteți folosi cu încredere.Mare pentru inspecție de sudare, folosite pentru a verifica sudură cap la cap armătură, file de sudură lungimea piciorului, maxim concavitate și de maximă convexitate.Adaptabil : Nu sunt marcate în mod clar de absolvire pentru lectură convenabil, nu trebuie să vă faceți griji despre greșeală.Aplicație : Sudare de inspecție ecartament venit cu dimensiuni mici și ușor de transportat, puteți pur și simplu păstrați-l în geantă.Servicii : Fiecare achiziție a produselor noastre este prevăzut cu o asigurare de 30 de zile de rambursare/schimb garanție și durata de viață de asistență pentru clienți pentru a asigura satisfacția clientului de mare.Dacă nu sunteți complet mulțumit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Caracteristică : 1. Produsul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, durabil și rezistent la rugină. 2. Gabaritul este gros și robust, nu este ușor să se deformeze, cu mare precizie, puteți folosi cu încredere. 3. Există în mod clar marcate de absolvire pentru lectură convenabil, nu trebuie să vă faceți griji despre greșeală. 4. Inspecție de sudare ecartament venit cu dimensiuni mici și ușor de transportat, puteți pur și simplu păstrați-l în geantă. 5. Mare pentru inspecție de sudare, folosite pentru a verifica sudură cap la cap armătură, file de sudură lungimea piciorului, maxim concavitate și de maximă convexitate.Caietul de sarcini : Tip de Element : Fillet Weld Produsului Set Material : otel Inoxidabil Model : Umplere cu manometru (metric) Tip : Exacte ecartament domeniul de Aplicare : Potrivit pentru inspecția cazanelor, poduri, construcții navale, recipientelor sub presiune și conducte petroliere.de asemenea, potrivit pentru măsurarea pieselor cu înalte cerințe de calitate a sudurii.Lista de pachete : 1 x Sudură File Set 1 x Manual de Utilizare 1 x Armura de Piele.

Despre produs

Item Type:
Fillet Weld Set
Product Material:
Stainless steel
Model:
Filling gauge (metric)
Type:
Accurate gauge
Scope of Application:
Suitable for the inspection of boilers, bridges, shipbuilding, pressure vessels and oilfield pipelines. also suitable for measuring parts with high welding quality requirements.
Package List:
1 x Fillet Weld Set :
1 x User Manual  :
1 x Leather Armor :
Fresco

Și cumpărătorii aleg