.

.

New
Minunat Dinozaur Pilot Luciu De Buze Titularul Cazul Ruj Machiaj Portabil Sac De Călătorie Ruj Organizator Caz Cu Oglinda Mini Ruj Cutie De Depozitare Pentru Femei

Minunat Dinozaur Pilot Luciu De Buze Titularul Cazul Ruj Machiaj Portabil Sac De Călătorie Ruj Organizator

RON 23.96

Din mărfuri
Disponibil.

RUJ CAZ DIMENSIUNE : Doar 50g, ușor și ușor de pus în geantă. 3.7x0.8x2.7, perfect pentru a organiza tub de ruj și luciu de buze, de asemenea, poate deține unele carduri de credit.MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE : Aceste ruj caz sunt realizate din microfibre din piele, confortabil si frumos.Puternic cataramă de închidere, previne în mod eficient ruj de la alunecarea.UILT ÎN OGLINDĂ : Echipat cu o oglindă mică, care face convenabil să se aplice machiaj oriunde și oricând.Să stai mereu frumos și perfect.DESIGN PORTABIL : mini sac de machiaj pot organiza produsele cosmetice necesare pentru călătorie de zi cu zi, cu design compact care se potrivește confortabil în buzunar sau geanta crossbody.DRĂGUȚ CADOU : Fiecare mini ruj caz are multe de moda stil și funcția practică, ar fi un mare cadou pentru femei și fete.Dacă sunteți în căutarea pentru un organizator pentru cheie sau ruj, acest mini sac de machiaj este ceea ce ai nevoie, se va permite obiect mai organizat decât acum!Caietul de sarcini : Materiale : microfibră piele Dimensiune : 3.7×0.8×2.7 într-Greutate : 50g - Acesta este un ușor ruj cutie de depozitare care poate stoca cu ușurință obiecte mici, cum ar fi rujuri. - Built-in mic oglindă vă permite să reglați machiaj, în orice moment, păstrând delicat și elegant, în orice moment. - Ușor de transportat, puteți pune cu ușurință în geantă atunci când te duci afară, foarte potrivit pentru drumetii, camping și petreceri!.

Despre produs

Materials:
microfiber leather
Size:
3.7×0.8×2.7 in
Weight:
50g
- This is a lightweight lipstick storage box that can easily store small objects such as lipsticks. :
- The built-in small mirror allows you to adjust your makeup at any time, keeping delicate and elegant at all times. :
- Easy to carry, you can easily put it in your satchel when you go out, very suitable for hiking, camping and partying! :
Fresco

Și cumpărătorii aleg